Search
Close this search box.

Όλα τα άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Επίσκεψη κ. Σέρμπου στον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ο Μητροπολίτης μας υποδέχθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως τον κ. Σωτήριο Σέρμπο. Ο κ. Σέρμπος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας. Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην περιοχής μας και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση ενημέρωσης για την τεχνητή νοημοσύνη σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου από τον κ. Θεοφάνη Τάση.

Το πρωί της Δευτέρας  22 Απριλίου 2024, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου, πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως μας ενημέρωση για την τεχνητή νοημοσύνη…

Διαβάστε περισσότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Κατανυκτικός Εσπερινός Κυριακής Ε’ των Νηστειών και ομιλία π. Χρήστου Μπατμάνη.

Το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου 2024, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως, ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Κυριακής Ε’ των Νηστειών που είναι και ο τελευταίος για την φετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή…

Διαβάστε περισσότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Θρησκευτική Συναυλία με ύμνους της Μ. Εβδομάδος.

 Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης θρησκευτική συναυλία με ύμνος της Μεγάλης Εβδομάδος. Την βυζαντινή χορωδία του ωδείου Φαέθων διηύθυνε ο καθηγητής βυζαντινής μουσικής κ.  Άγγελος Μπέντης. Την συναυλία προλόγισε ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος, ενώ την περιγραφή των νοημάτων των ύμνων ανέλαβε ο κ. Βάιος Τερζούδης. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Έβρου κ. Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Υπουργού Παιδείας κ. Πιερρακάκη στον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος μαζί με τους συνεργάτες του, υποδέχθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως τον Υπουργό Παιδείας, Θρηκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Η συζήτηση τους στράφηκε σε  θέματα που αφορούν στην Εκκλησία στην ακριτική περιοχή μας. 

Διαβάστε περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο